NLLUG “Get Social” 2010

Waar de meeste mensen nu nog op vakantie zijn of binnenkort wellicht nog op vakantie gaan is de organisatie van NLLUG2010 druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement van 9 en 10 september a.s.

Het jaarlijkse evenement van de Nederlandse Lotus Gebruikersgroep belooft dit jaar een groot spektakel te worden. Daarom is gekozen voor een aansprekende locatie, namelijk de Amsterdam Arena.

Gedurende 2 dagen kunt u maar liefst 55 sessies (!) volgen over toepassingen, beheer en ontwikkeling van en met IBM Lotus software. Sprekers zijn van internationaal niveau. Sr. product managers van IBM US worden gevolgd door bekende Lotusphere expert-speakers uit o.a. Engeland, Duitsland en de VS en natuurlijk zijn er de nodige experts en user cases uit Nederland.

Het thema van de conferentie is “Get Social”. U hoort en ziet toepassingen met bijvoorbeeld Lotus Connections en Lotus Live. Maar ook de nieuwste versies van Lotus Notes en Domino komen uitgebreid aan bod, voor zowel ontwikkelaars, beheerders als IT management. Elk aspect van Lotus software wordt belicht.

Naast de 4 conference tracks kunt u ook kiezen voor een van de sub-conferenties: “Social Software voor Business”, “Cloud Computing” en een bijzondere “XPages Development Clinic”. Op de informatiemarkt kunt u daarnaast kennismaken met zo’n 25 leveranciers van diensten en oplossingen.

Op de extra grote stand van Lotus Loves People bieden de gezamenlijke Nederlandse Lotuspartners u inzicht in de portfolio van Lotus software. Maar u bent ook zeer welkom om langs aardigheidje te komen ophalen: wij zorgen ervoor dat u aan uw bezoek een bijzondere herinnering overhoudt.

Wilt u kennismaken met Lotus software of meer halen uit uw bestaande investeringen in Lotus software? Hou dan 9 en/of 10 september vrij en schrijf u direct in.
De toegang is kostenloos maar registratie vooraf is noodzakelijk op http://www.lug2010.nl . De capaciteit is beperkt tot 400 bezoekers. Schrijf u daarom vandaag nog in!

Advertenties
Tagged with: , , , , ,
Geplaatst in Blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Archief
%d bloggers liken dit: