Social Business convention 2012

Hoe worden 30.000 users “sociaal” bij De Belastingdienst? Kunt u zonder e-mail? Leer van de ervaringen van anderen op het  Social Business convention 2012

Op 15 & 16 mei a.s. wordt in Rotterdam de eerste editie van het Social Business convention georganiseerd. In verschillende keynotes en presentaties zullen visie en praktijkervaring worden gedeeld. Veel klanten zullen praktijkervaringen delen over hun ervaringen met sociaal intranet.

Het programma van de Social Business Convention wordt opgedeeld in vier tracks van zes sessies per dag, waarbij van twee tracks de focus ligt op technische en stappenplan-achtige sessies. De andere twee tracks zullen de typische business en management voor- en nadelen van Social Business weergeven aan de hand van praktijkervaringen.

Het volledige programma en de mogelijkheid om in te schrijven voor dit evenement is terug te vinden op de website socbiz.nl.

NLLUG
Gelijktijdig met de Social Business convention 2012 zal de NLLUG worden georganiseerd. Bij de NLLUG zal de nadruk hoofdzakelijk liggen op technologische verdieping op het gebied van IBM Collaboration Software.

Het is alweer de vierde editie van NLLUG. Deelnemers van vorige edities van zullen niets missen van het vertouwde programma; gedurende twee dagen, twee volle tracks met technisch georiënteerde en roadmap-achtige sessies volledig afgestemd op bestaande gebruikers van IBM collaboration software.

Advertenties
Tagged with: , ,
Geplaatst in Blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Archief
%d bloggers liken dit: