IBM Connect 2013

Meestal zijn we er wat vlotter bij om te vermelden dat IBM Connect (voorheen Lotusphere) eraan komt. Door alle drukte van de laatste maanden is dat er een beetje bij ingeschoten.

Januari is traditioneel de maand waarin IBM een grote conferentie organiseert op het gebied van Collaboration en Social Business. Ze doen dit al 20 jaar. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden van 27 – 31 januari .

De jaarlijkse IBM conferentie in Orlando staat ieder jaar weer garant voor aankondigingen van nieuwe producten en een enorme hoeveelheid aan informatie rondom de IBM Collaboration  Software product portfolio.

Ook dit jaar zal het congres in het teken staan van Social Business. IBM Connect kent drie stromingen waarin veel verschillende sessie worden georganiseerd:

  • Create a Smarter Workforce
  • Smarter Commerce—Create an Exceptional Customer Experience
  • Lotusphere Technical Program

Meer informatie over het congres is te vinden op www.ibm.com/connect/

Uiteraard zullen wij via dit blog verslagdoen van de ontwikkelingen op IBM Connect. Dit jaar verwachten wij uiteraard veel sessies over IBM Domino 9. Dit product is inmiddels in public beta. Gezien nieuwe documenten die verschijnen in de Knowledgebase verwachten wij ook dat IBM docs gelanceerd gaat worden. IBM docs is de productivity tool van IBM die de concurrentie aangaat met Microsoft Office 365 en Google docs. Het grote verschil is echter dat IBM docs ook on-premise (dus op eigen hardware) gedraaid kan worden.  Ook heeft IBM docs een uitstekende integratie met IBM Connections.

Advertenties
Tagged with: , , , ,
Geplaatst in Blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Archief
%d bloggers liken dit: